Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на сайта www.saten.bg

Настоящият документ представлява условията за ползване на сайта www.saten.bg, които уреждат правилата за използването на този електронен магазин.

Общите условия на saten.bg от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн saten.bg (наричани за краткост “сайт” или saten.bg).

С натискането на който и да е бутон, линк или обект който се намира на saten.bg (с изключение на линка към настоящите “Общи условия”), потребителят  декларира, че е съгласен, приема и следва да спазва тези “Общи условия”.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

При регистрацията Ви в сайта, saten.bg гарантира, че личните Ви данни ще бъдат използвани единствено при взаимоотношенията ви със сайта и няма да бъдат предоставени на трети лица.

ПОРЪЧКА

Доставката на избраната стока/и се извършва на територията на България чрез куриерска фирма Еконт в срок от 24-72 часа ( в работни дни). Доставката се заплаща отделно съобразно ценовата политика на  Econt Express. Всички продукти се изпращат с опция “Преглед и тест”.

  • Доставка до офис на Еконт – 4.50 лв
  • Доставка до адрес – 6.60 лв
  • При поръчка над 150 лв – безплатна доставка до офис на Еконт
  • При поръчка над 200 лв – безплатна доставка до адрес

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Ако един или няколко от продуктите, които потребителят е поръчал не са в наличност, оператор на сайта ще се свърже с потребителя, за да го уведоми..

2. Ако при доставката или поръчката има сгрешени данни, оператор на сайта ще се свърже с потребителя, за да го уведоми и да бъдат коригирани.

3. Ако липсва на телефон за контакт с потребителя. В такъв случай оператор на сайта ще уведоми потребителя по email,  ако това е възможно.

При наличие на проблеми с доставката по вина на saten.bg  допълнителните разходи се поемат за сметка на saten.bg. При всички останали случаи последващо изпращане на пратката следва да бъде за сметка на потребителя.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Отказ от стока по чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 дни от датата на покупката.

Връщането се осъществява при следните условия:

  • – Запазен добър търговски вид.
  • – Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
  • – Запазена оригинална опаковка и етикет.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.